Aktivnosti & Ponudba 1 build

Aktivnosti

Zimska in poletna doživetja na Krvavcu

Krvavec se iz smučišča z ugodno smuko in pestro ponudbo zimskih pustolovščin v toplejših mesecih prelevi v pravi planinski raj z čudovito naravo, razgledi in zdravimi zelišči. V objemu narave Krvavec poleg čudovitih razgledov, pohodništva in adrenalinskih užitkov poskrbi tudi za vaše gurmansko doživetje. V naravnem okolju se lahko navdušujete nad domačimi kulinaričnimi specialitetami

RTC KRVAVEC

Zavod za turizem Cerklje

Cerklje na Gorenjskem z ugodno lego na prehodu iz Ljubljanske kotline v visokogorski svet Kamniško-Savinjskih Alp stičišče pestrega naravnega okolja, kulturne krajine in načina življenja prebivalcev. Vse to je oplemeniteno še z urejenostjo okolja in gostoljubnostjo ljudi. Na razmeroma majhnem prostoru se tako nahajajo številne izletniške točke in zanimivosti.

VISIT CERKLJE

Vodno mesto Atlantis, Terme Snovik

Slovenska naravna zdravilišča, termalna kopališča in wellness centri so stebri slovenske ponudbe za ljudi, ki vam je pomembno zdravje in dobro počutje. V njih se prepletajo več stoletna tradicija, izkušnje s termalizmom in moderna dognanja strokovnjakov, ki se posvečajo zdravju duše in telesa.

Vodno mesto Atlantis

Terme Snovik

Kamniško – Savinjske alpe, Triglavski narodni park

Neokrnjena narava vas popelje v svet nepozabnih doživetij od lahkotnejših kratkih sprehodov po dolinah in gričevju do zahtevnejših zavarovanih poti v visokogorju, kjer lahko uživate ob pogledih na alpske vrhove.

Velika planina

Triglavski narodni park

Ponudba