Aktivnosti | Sobe Jana

Aktivnosti


“Doživite Slovenijo v nekaj dneh”


Krvavec se iz smučišča z ugodno smuko in pestro ponudbo zimskih pustolovščin v toplejših mesecih prelevi v pravi planinski raj z čudovito naravo, razgledi in zdravimi zelišči.
V objemu narave Krvavec poleg čudovitih razgledov, pohodništva in adrenalinskih užitkov poskrbi tudi za vaše gurmansko doživetje. V naravnem okolju se lahko navdušujete nad domačimi kulinaričnimi specialitetami.
Krvavec,

Cerklje na Gorenjskem z ugodno lego na prehodu iz Ljubljanske kotline v visokogorski svet Kamniško-Savinjskih Alp stičišče pestrega naravnega okolja, kulturne krajine in načina življenja prebivalcev.
Vse to je oplemeniteno še z urejenostjo okolja in gostoljubnostjo ljudi. Na razmeroma majhnem prostoru se tako nahajajo številne izletniške točke in zanimivosti.
TIC Cerklje


Ljubljana, prestolnica Slovenije, je srednjeevropsko mesto, ki leži med Alpami in Jadranskim morjem, v kotlini, kjer se stekata reki Sava in Ljubljanica.
Ljubljana ima vse, kar premorejo sodobne prestolnice, ob tem pa je uspela ohraniti prijazno in sproščeno vzdušje manjšega kraja.
LjubljanaSprehajalne in kočijaške poti okrog jezera, tradicionalni čolni, zvonjenje za izpolnitev želja na otoku, grajski zakladi – to so le drobci blejske privlačnosti,
ki jo je vredno zares izkusiti. Kdor jo doživi, vedno znova po njej hrepeni…
Bled (50km), Blejski Vintgar (55km)

Vsa mesta v bližnji okolici so lepo ohranjena in se ponašajo z bogato kulturno dediščino in zanimivimi znamenitostmi v
katerih so delovali tudi razni slovenski pomembneži. Med glavne znamenitosti tako spadajo gradovi, cerkve, muzeji…
Kranj (18km), Škofja Loka (22km), Kamnik (11km)

Neokrnjena narava vas popelje v svet nepozabnih doživetij od lahkotnejših kratkih sprehodov po dolinah in gričevju do
zahtevnejših zavarovanih poti v visokogorju, kjer lahko uživate ob pogledih na alpske vrhove.
Velika Planina (23km), Triglavski narodni park (65km)
Izjemno razgibane slovenske pokrajine z neštetimi opaznimi, pa tudi skritimi naravnimi lepotami so idealna izbira tudi za kolesarske počitnice. Slovenske reke omogočajo razburljive, a varne spuste v raftih.
Rafting agencije, ki organizirajo spuste, vam priskrbijo vso potrebno opremo in prevoz nazaj do izhodišča.
Rafting, Adrenalinski park (65km), Padalstvo

Lepote pod površjem, so še bolj osupljive kot tiste, ki jih lahko občudujete na razgibanem, večinoma z gozdom poraslim območjem. Skoraj vsak kvadratni kilometer na območju
Notranjske namreč skriva katero izmed več tisoč kraških jam. Tako si lahko ogledate podzemne rove s presunljivimi kamniškimi tvorbami.
Postojenska jama (70km), Škocjanke jame (90km)


Slovenska naravna zdravilišča, termalna kopališča in wellness centri so stebri slovenske ponudbe za ljudi,
ki vam je pomembno zdravje in dobro počutje. V njih se prepletajo več stoletna tradicija, izkušnje s termalizmom in moderna dognanja strokovnjakov,
ki se posvečajo zdravju duše in telesa.
Terme Snovik (35km), Vodno mesto ATLANTIS (25km)